Scandinavian Dreams
Change language +31 411 212515
RING MIG

Trysil

Trysil är Norges största skidort! Trysil har 66 nedfarter med snögaranti och är det perfekta resmålet för vintersportentusiaster. Här erbjuds fantastisk skidåkning, snowboardåkning och längdskidåkning. En destination som vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder. Allt är möjligt i Trysil, oavsett hur bra du är på att åka skidor eller vad du vill göra.

För dig som inte tycker att 21 gröna, 17 blå, 17 röda och 11 svarta nedfarter är tillräckligt utmanande, erbjuder Trysil flera parker med hopp, rails och boxar både för nybörjare och avancerade skidåkare. Kanske vill du uppleva den fascinerande naturen kring Trysil och prova på några av längdåkningsspåren på totalt 100 km!

LÄS MER

Förutom skidåkning erbjuder Trysil ett stort utbud av vinteraktiviteter från november till maj. Den mest populära aktiviteten är hundspann som är en oförglömlig upplevelse! Att besöka Trysil tillsammans med barn är något som verkligen rekommenderas.

Vi kan erbjuda nästan samtliga boenden i Trysil, men vi rekommenderar att bo på Turistsenter eller Høyfjellssenter. Härifrån har du liftar, nedfarter, skidskolor, affärer, barer och restauranger inom gångavstånd.

Turistsenter ligger på den södra sidan av berget. Det är en av de mest populära anläggningarna med fler barer, restauranger och affärer samt de mer utmanande nedfarterna. Høyfjellssenter ligger på den norra sidan och är lugnare och erbjuder mer barnvänlig skidåkning. Du kan även åka skidor mellan byarna.

Vill du veta mer om den norska skidorten Trysil? Kontakta då oss utan förpliktelser på info@scandinaviandreams.eu

  • Norges största skidort (66 nedfarter)
  • Skidåkning/snowboardåkning och längdskidåkning
  • Anländ med båt eller flyg
  • Barnvänligt
  • Hundspann
SE FLER AV VÅRA MEST BOKADE BOENDEN I Trysil